MEMORIZE


ME POST



Skin By APIS . Basecode By WANA
/>
Ya Allah selamatkan lah akuu :')


Haii :) Assalammualaikum :') so whats up felloss? dinooo bohsann pepetang cenggini. almaklumm leww itewww cutiii freee woii -.- eerr, jeles mehh dorang puasa penuhh amat yaaa :p wuuuu x_x k mama pulak pi bazar bukan nak ajak , den jugoo leww jaga adik adik haaa. nasib sayang. kalau takk cekik juga bebudak niee >.< *dukk layan nada cintaaaaaa* 

k actually nada cinta nie merepekk lewww -.- menakutkan lahh , hilang lah sorang sorang lepas tuh macam bodohh jehhh -.- tapi layan jugaaaaa . ngehh ngehh neghh :3 ehh korang tahu takk , exam tadi wuuuuuuuuuuuuuu x__x sungguhh menakutkan woii. mathh? bolehhh ahh, sc? eerrr, screammyy woii -.- confirm cikguu marahh duhh kalauu gagal. hmm, takut takuu >.<

Okay theen , masa pi sekolah cari ahh ex-crush kita si capital AF tuhhh . yelahh diakann nakk trial pagi tadi? weeee xD ramai cakap geeo paper tadi senang kan? kita tahu awak boleh buaat. awak kan pandaai aitee? heeeeeeeeeeee :p pape pun kita doakan awaakk. even kita dah try nak benci awak tapi ntah lahh, kita sendiri tak tahu wuuuuu. takpee lahh, then theen kita cari lah crushh kitaa. si capital MNFA tuhh ;') tak datang rupanyaa mamat tuhh ==' poteng yoo kojo ehh. nak exam nie woiii . sedar sedar lah sikit k . hihihi x) 

Awakkk orangg tauu dokkkk , kita nie ada minat someonee lah jugaa. nak tau sapa? wuuu rahsiaaa >.< *shame shameeeee* diaa budak KL leww, dina tak kenal dia dan dia tak kenal diaa. dia singleww , and dia tengah cari makwe lewww :p ada kawan dia tanya dina single tak? wuuu x_x dina taknak ahh desprate sangaat k. agakk lewww -.- ntah lah dina niee , kejap tuh lah kejap nie lah kejap lah tuh balik lahh ehh serupa kelianggg dahhhhhhh -.- *k merapuusssss silaa sampu sampahhh*

Ehh ehh awakk tauu , nanti lahh kitaa sambunggg next storyy tau tauuu. nakkk siapkann makanan bukaa. budak tak puasaa memang cenni ahh kene dendaa bagaai woii ==' wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu x_______________x dedaaaaaaa x) Iloveyouuuuuuuu <3 :*




Post a Comment

Assalammualaikum !
Sila tinggalkan komen anda di sini yeee !
SATU pon jdy lah yeee !
thankyouu :]]



Older Post | Newer Post


Dashboard | Follow