MEMORIZE


ME POST



Skin By APIS . Basecode By WANA
/>
#DearCrushhhh :')

*abaikan gambar*

Hi. Lama juga wa tak sentuh blog kan kan? actually ada jeh citer nak update tapi busyy awaak woi :/ okaay today nak ckp pasak crush wa. hmp , saya tahu saya nie memang memalukan kan? awak tau tak saya dah penat berharap macam nie dan saya rasa saya lah perempuan yg palinggg desprate tau taak? saya nie sayang awak crush :/ awak tau tak saya terpaksa tgk awak dari jauh , awak tau kawan kawan saya semuanya untung sangat ada crush yang baik , sweeet dan macam macam ahh :') dorang sangat sangat beruntung woi -.- okay saya bukannya nak salahkan awak sebab awak tak faham perasaan saya nie. kadang kadang saya terfikir sama ada saya salah atau awak? bila fikir balik saya lah yang salah sebab saya suka sangat sangat fikir bukan bukan. kita bukannya pernahh kenal pun buat apa awak nak faham perasaan saya bukan? hmp saya tahu awak tahu pasal saya suka awak kan? ya Allah kalau awak tahu saya bersyukur sebab saya dapat tahu pasal awak even sikit. awak tau setiap kali saya teserempak dengan awak kan saya lah orang yang paling bahagiaa awak tau taak? heeeeeee xD awak awak biarlah orang lain nk ckp awak bepoop ke , angry bird ke apa ke saya tak kesah asalkan bagi saya awak comelss dan handsomee :D *awwwww*

Hmp kadang kadang kan saya nie bongok juga kaan? hahahaahah awak tuh bukannya tahu apa apa kan? kenapa lah saya perlu jeles , marah dengan awak? ehh tersangat ahh bosan bila jadi cenni even awak hanya lah crush saya :/ awak tahu saya cuma berharap sangat sangat awak dapat rasakan apa yang saya rasa tau awak. saya bukannya nak menyusahkan awak saya cuma nak awak sentiasa selamat tauuu~ saya taknak lah nmpk desprate sangat nak bgthu awak depan depan. ohh seriuslyyy saya bakal akan maluuuu >.< awak tau taak , susah tau nak lembutkan hati saya lepas saya dah di kecewakan tauuu :/ setelah saya dapat melihat muka awak tuh saya rasa happy :D sejuukk jeh hati wa woiii xD hahaha kau adoooo? saya cuma nak awak tau yang saya sayaaaaaaaaaaang sangat sangat sangat lahaai dekat awak crushhhh :') saya tetap akan sabar menunggu awak tau taauu x) saya tahuuu awak pun centuu kan kan kaan? * k perasan daan sila muntaah * hahahahaah x k byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)




Post a Comment

Assalammualaikum !
Sila tinggalkan komen anda di sini yeee !
SATU pon jdy lah yeee !
thankyouu :]]



Older Post | Newer Post


Dashboard | Follow