MEMORIZE


ME POST



Skin By APIS . Basecode By WANA
/>
Vainnn xD


Assalammualaikum :) hello felloss :* tumpah laluu abang abang kakak akak comel comel hansome handsome gituu :p k for along time and this year dina belum update blog en en en? so dina amek kesempatan update cause of after this bukannya boleh online dah kan? woww gituu :p serius mcm buang masa je kalau dina online -.- yg lain semua duk sibuk studyy~ haihh dina dinaaa cepat sedaar! hahahha :p insha Allah i'll improve my atitude lorr~ ehh sejak jadi pmr victim memang busy ahh. ni pun time weekend je boleh online :( ohhmaai , serius tak kesah punnn. sebab study is really ohsemm dudee xD eh eh semenjaak cuti esok pun cuti peristiwa dina vainn jelaa tadi~ aww gituu :* sumpaah rindu nak vainnn., hahhahahaa. so guyss miss me? awww me moreee aummm <3 so tgk gmbr jelaaa for this month on 2013~ dedaaa. muchh loves :* oxox ;)



*bajet je anak esad nie laah* hahaha :p


*kereek dohhh* :p


me w/ bebby nikonn :p 


*mataa meraah* tetibaa dohh :p



*Hahahahahahaha me likeess a boss ;p* awww :*


*alalala bajet ayuuu dohh* hahaha :p


*muka chubby dohhh* 


*muka terkejut*


*last gambaaaaaaaaaaaaaaaaaaar xD* love you crushhh :*** aumm <3









Post a Comment

Assalammualaikum !
Sila tinggalkan komen anda di sini yeee !
SATU pon jdy lah yeee !
thankyouu :]]



Older Post | Newer Post


Dashboard | Follow