MEMORIZE


ME POST



Skin By APIS . Basecode By WANA
/>
I miss you.


Haaaai ^^ sambung balikkk. okay now pasal kita rindu someone? nak tahu siapa? nanti okaay. mehh story moryy duluu. um, diaa seorang lelaki. tinggi, putih kot. handsome, comel. *bolehlah* hahahhahaa :p then mata dia cantik, senyuman dia manihhh. hahaha. then, sama umur sekolah lain. dulu satu sekolah since sekolah rendah lagi. kalau nak diungkitkan balik, banyak kenangan dengan dia :( since dia dah pindah takde sesiapa nak hiburkan kita. I mean kawan lelaki lahh. um, mehh kita story pasal darjah enam. hahaha :p okay kenangan dengan dia, one day dia pernah luahkan perasaan and so on lah. but in the same time palishaa dah ada relaay time tu. tapi dia tak putus asa punn. still layan palishaa and so on. ingat lagi selalu lepak dengan dia even do dah ada relaaay. pernah time hujan sanggup tu nak jumpa dia dekat taman semata-mata nak hadiah yang dia nak bagi. sometimes dia suka bagi benda benda yang comel macam, baju, jam, coklat, gula gula and so on. I'm still remember dudee. rindu nak borak dengan kau and so on lahh. then, dah masuk alam sekolah menengah palishaaa sekolah lain dia sekolah lainn. so disitulah yang membuatkan kami tak berapa nak ngam ahh. takde kenangan kot form 1? hahaha. idk lahh. then masuk form 2 suprise dekat dia masa palisha cakap nak pindah sekolah. maybe dia terkejut kot :p hahaahaha. then masa form 2 tu lah banyak kenangan dia. palishaa pulakk yang suka dekat dia aka crushh on him :p so masa hari kantin tu ingat lagi selalu teman wa g memana kan wehh? hahahahaa. jadi kuli batak bawak camera and so on. then nak ajak dia tgk rumah hantu tapi malangnyaa dia dah pergi dulu. then macam merajuk lahh jugaa :p #mengada. haahahaha lepas tu, dia punn join tapi dia dengan eddy kalau tak silap. Aku dengan mimihh kan? takde ahh seram sangat -.- bajet bajet ahhh. hahahahaha. saboo jelaaa :p then after tengok semua tu borak jenjalan tu bergambar ahhh dengan dia. nak tengok taak? okay kenangan masa hari koperasi jelaa :p idk ada ke tak dohh -.- hahahhaa 


Okaaay, then cerita pasal bedaay party. awwww, sumpahh rinduu ahhh :'( haihh, bilaaa kita nak jumpa lagi kan wehh? yang nie takde story sangat kot. tengok gambar sebagai kenangan jelaa. hahahahaa :p


* This one time bedaay mimihhh *


* Thanks for the cake *


* With them *


* Jetjet malu maluu kononnn * haha


* Adegan jadi budak budak *


* With them *

Okaay. now before masuk form 3 time cuti sekolah memang boleh dikatakan tiap tiap hari ahh dia ajak lepak borak and so on. soo dengan relaa hati sebab dapat tahu dia pindah teman lah borak lah and memacam lahh. banyak juga bercerita kann? haahaha. lepas tu, one day tu dia text aku dia cakap ' demam, lebam jatuh patah gigi and apa tah ' aku pun macam haaa? dah kenapa kan? then, dia cakap nak jumpa. palishaa cakap takpe ke? kau dah sihat ke? risauu kot :p haahhaa. then dia cakap okay jeh. ookay then dia datang jumpalahh. hahahahaaha. sumpaah comeel takde gigi depann :p how i can't imagine macam mana dia nak bercakap and so on kan? then dia balik tengganu dia text wa pun cam perli perli lahh. ehh, abang pemesshh ahh kat sana nanti en? haha. then cakap lahh siann dia sakit kan? susah nak gelaak. memacam ahhh. taknak dinafikan yang diaa sakit. katanyaa kuat. hukk alohhhhh. tembak kangg -.- then, bermulaa hari persekolahan dia pun dah pindah. lepas tu cakap ahh rindu bagai pe semua. one day kitaorang nie semuaa ajak dia lepak tengok wayang. so ingatlah kitaorang tengok wayang pe semua. hahaha. tak sangka dah lama tak jumpaa dah ada gigi ahhhh. hahahahaha *evil laugh* apaak kejamm aku nie >.< thenn, bergambar pe semua. nak tengok? jaap.




* Okay kenangan di JJ * 










Post a Comment

Assalammualaikum !
Sila tinggalkan komen anda di sini yeee !
SATU pon jdy lah yeee !
thankyouu :]]



Older Post | Newer Post


Dashboard | Follow